Lemmikkiystävällinen Holiday Club
Lomailun ilmiö 30. syyskuuta 2019

Lemmikkiystävällinen Holiday Club

4.10. vietetään eläinten päivää. Holiday Clubilla majoittuu lemmikkejä joka päivä, ympäri vuoden.

Holiday Clubin kaikista majoitustyypeistä löytyy lemmikkien kanssa matkustaville oma vaihtoehto. Lemmikit pyritään sijoittamaan tiettyihin huoneisiin ja huoneistoihin, jolloin myös täysin lemmikkivapaita huoneita ja huoneistoja on toisaalta saatavilla allergikoille. Kun majoitut lemmikin kanssa kylpylähotellissa, huomaat luultavasti saman käytävän varrelle sijoitetut koiravieraat.

Lemmikeistä erityisesti koirat pääsevät nauttimaan Holiday Club -kohteiden ulkoilumaastoista. Jos huone katutason uloskäynnillä on koirallesi tärkeä, varmista lemmikkihuoneen sijainti – joskus lemmikkihuoneisiin kuljetaan hissillä tai portaita.

VINKKI: Jos haluat jättää lemmikille valot päälle sen jäädessä huoneeseen, mikä tahansa kortti soveltuu kytkemään huonesähköt päälle.

Lemmikin tuominen Holiday Club -lomalle on selkeästi hinnoiteltu lisäpalvelu.

Lemmikkimaksut:

  • Hotellissa, loma-asunnoissa ja Villaksissa 35 € / viipymä
     

Maksu ei riipu lemmikkien lukumäärästä. Verkkokaupassa näet kätevästi, mihin majoitustyyppeihin voit liittää lemmikkimajoituksen lisäpalveluna.

Kohteesta riippuen koiravieraalle varataan huoneeseen esimerkiksi oma kuppi ja pyyhe. Kun lemmikki jää huoneeseen yksin, oveen kannattaa ripustaa lemmikistä varoittava lappu. Siivoojat toki tietävät, missä huoneissa majoittuu lemmikkejä, ja varmistavat sopivan siivousajankohdan.

  • Noin 1% kaikista majoittumisista Holiday Clubin kohteissa sisältää lemmikkivieraan.
  • 1400 lemmikkimajoitusta on varattu Holiday Clubin verkkokaupasta viimeksi kuluneen 6 kuukauden aikana.
     
lemmikkiystavallinen-holiday-club.jpg

Positiivinen kokemus koirien kanssa

Bloggaaja Tuntematon Turisti vieraili koirien kanssa Turun Caribiassa ja piti majoituksesta kovasti! Lue blogikirjoitus:
Holiday Club Caribia – esittelyssä koiraystävälliset Villas 2 asunnot

Artikkelia päivitetty 10.11.2020, lemmikkimaksun hinta päivitetty.

Lue seuraavaksi

Hyvinvointi, Lomailun ilmiö

Kyöstin kanssa reissussa – Holiday Clubin kohteet hemmottelevat niin koiraa kuin omistajaakin

Kyöstin kanssa reissussa  – Holiday Clubin kohteet hemmottelevat niin koiraa kuin omistajaakin

Kyöstin kanssa reissussa – Holiday Clubin kohteet hemmottelevat niin koiraa kuin omistajaakin

Lemmikin kanssa matkakohde kannattaa valita huolellisesti. Holiday Club -kohteet toivottavat lemmikit tervetulleeksi eri puolilla Suomea. Lue matkabloggaaja Veeran kokemuksista lomailusta lemmikin kanssa.

Lue lisää ›
Lomailun ilmiö

Trendeinä kansainvälistyminen ja aktiivilomailu

Trendeinä kansainvälistyminen ja aktiivilomailu

Trendeinä kansainvälistyminen ja aktiivilomailu

On ollut hienoa seurata, miten kansainväliset matkustajat ovat löytäneet Suomen ja suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Britit ja keski-eurooppalaiset täyttävät marras–joulukuussa pohjoisen. Matkojen teemana on useimmiten joulupukki ja muut Lapin elämykset.

Lue lisää ›
Lomailun ilmiö, Joulu

Yhteinen aika on paras joululahja

Yhteinen aika on paras joululahja

Yhteinen aika on paras joululahja

Huoneen nurkassa tuikkiva joulukuusi ja vieressä höyryävä muki glögiä, ulkona hohtava lumihanki. Tai auringon lämmittävät säteet iholla ja pulahdus turkoosina kimmeltävään mereen. Etsitpä joulumieltä omasta kodistasi tai maailman toiselta laidalta, tämä aika vuodesta on ainutlaatuinen tilaisuus kokoontua yhteen rakkaiden kanssa. Nykyjoulu on kuin piparimuotti; suosikkinsa voi valita, eikä yhtä oikeaa ole. Sen sijaan vuoden loppu antaa tilaisuuden vahvistaa vanhoja perinteitä tai luoda uusia – yhdessä. Ei siis mikään ihme, että monille paras, ainutlaatuisin lahja onkin yhdessä vietetty aika.

Lue lisää ›